stcrt-2009-20435-001.png Vastgestelde Ruimtelijke Structuurvisie Delft 2030

De gemeenteraad van Delft heeft op 17 december 2009 de Ruimtelijke Structuurvisie: Ontmoetingen met Delft 2030, gewijzigd vastgesteld. De Ruimtelijke Structuurvisie Delft 2030 geeft de ruimtelijke principes aan die sturend zullen zijn bij de verdere ontwikkeling van de stad. De Ruimtelijke Structuurvisie vormt daarmee een belangrijk (toetsing)kader voor het initiëren, beoordelen, afwegen en vaststellen van nieuwe ruimtelijke plannen (zoals bestemmingsplannen) en projecten.

De Ruimtelijke Structuurvisie heeft betrekking op het gehele grondgebied van de gemeente Delft. Onderdeel van de Ruimtelijke Structuurvisie zijn de Milieueffectenrapportage (plan-MER) met addendum en de Nota Reacties en Dialoog, waarin de zienswijzen op de Structuurvisie zijn behandeld.

De gemeenteraad heeft op 17 december 2009 de Ruimtelijke Structuurvisie (Ontmoetingen met Delft 2030) gewijzigd vastgesteld. Tegen het vaststellingsbesluit is geen beroep mogelijk.

Wanneer en waar kunt u de Ruimtelijke Structuurvisie inzien?

Iedereen kan de Ruimtelijke Structuurvisie met bijbehorende stukken inzien vanaf dinsdag 29 december 2009 in de publicatiemap besluiten van het gemeentebestuur bij de publieksbalie aan de Phoenixstraat 16. Openingstijden op afspraak: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Tegen betaling van € 25,– kunt u hier een exemplaar van de Ruimtelijke Structuurvisie kopen.

U kunt de Ruimtelijke Structuurvisie ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.gemeentedelft.info onder het kopje ‘Uw inspraak telt’ (klik door naar ‘Plannen ter inzage’).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksbalie via telefoonnummer 14015 of via www.gemeentedelft.info.

Naar boven