stcrt-2009-20369-001.png Bestemmingsplan Voetbalkantine sv Eemnes vastgesteld

De gemeenteraad van Eemnes heeft bij besluit van 21 december 2009 het bestemmingsplan Voetbalkantine sv Eemnes vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van een nieuwe kantine en kleedkamers op de plek waar nu al de huidige kleedkamers staan op het terrein van de sv Eemnes, Noordersingel 6.

Terinzagelegging

Met ingang van 29 december 2009 tot en met 8 februari 2010 ligt het bestemmingsplan ter inzage in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30−12.30 uur en maandag ook van 13.30−15.30 uur. Voorts is het bestemmingsplan en de bouwvergunning in te zien op internet, via www.eemnes.nl (bouwen en wonen/bestemmingsplannen/voetbalkantine).

Beroepsmogelijkheid bestemmingsplan

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan ten aanzien van het bestemmingsplan en de bouwvergunning beroep ingesteld worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage door een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat was een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Voorlopige voorziening artikel 8.4 Wet ruimtelijke ordening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden of dat geen gebruik gemaakt kan worden van de bouwvergunning. Om de werking van de besluiten op te schorten moet een voorlopige voorziening aangevraagd worden. Een verzoek hiertoe kan worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven