stcrt-2009-20368-001.png Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan van Houtterrein en omgeving

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Van Houtterrein en omgeving alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 24 december 2009 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage ligt bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.gemeente-mill.nl.

Aan de Wanroijseweg 2-6 in Mill is het terrein van het voormalige houtverwerkingsbedrijf Van Hout gelegen. Houtspoor CV is voornemens om dit terrein te herontwikkelen. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Parallelweg, Wanroijseweg, Eerste Industrieweg (tot het bedrijf Mill Panel) en de Bakhuisweg en heeft een oppervlakte van circa 12 hectare. Het doel van het bestemmingsplan is om de braakliggende gronden van het voormalige Van Houtterrein en de aansluitende grondgebieden te herontwikkelen ten gunste van nieuwe woningen, bedrijvigheid en een groene recreatieve zone.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en St. Hubert, postbus 39, 5450 AA Mill. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op telefoonnummer 0485-460300.

Mill, 23 december 2009

Naar boven