stcrt-2009-20363-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Cruquius 2009’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de ‘Wet ruimtelijke ordening’ bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Cruquius 2009’ ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het plan regelt het gebruik en de bebouwing van de in het plan opgenomen gronden en bouwwerken.

Het plan omvat globaal de gronden begrensd door: de Ringvaart, de achterzijde van de percelen aan de Vijfhuizerdijk, de Kruisvaart, de Kruisweg, de Spieringweg, de kavelsloot op ca 800 meter ten zuiden van de N201 en het verlengde daarvan.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Cruquius 2009’ (verbeelding, regels, toelichting) ligt met de bijbehorende documenten en het ontwerpbesluit ter inzage in het Informatiecentrum/Centrum voor Bedrijven en Instellingen (CBI) in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Dit is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit zijn tevens op de website van de gemeente (www.haarlemmermeer.nl) beschikbaar.

Daarnaast kan het plan worden bekeken in het dorpshuis ‘Het Oude Fort’, Oude Spaarneweg 57 in Cruquius, tijdens de gebruikelijke openingstijden.

De terinzageligging begint op maandag 28 december 2009 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit bij het eerder genoemde Informatiecentrum/CBI.

Toelichting

In de periode van de terinzageligging zal op een nog nader te bepalen avond (ongeveer half januari 2010) in het dorpshuis in Cruquius een inloopavond worden gehouden. Daarbij worden enkele plantafels ingericht, waarbij desgevraagd toelichting zal worden gegeven op het ontwerpbestemmingsplan en de te volgen planprocedure.

De bijeenkomst zal nader worden bekend gemaakt in de Hoofddorpse Courant/Informeer van 7 of 14 januari 2010.

Hoofddorp, 24 december 2009

Naar boven