stcrt-2009-20358-001.png Vooraankondiging artikel 1.3.1 Bro Oude Bakelseweg 26 en Liesselseweg 239

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat ze de volgende bestemmingsplannen voorbereiden:

  • ‘Liesselseweg 239’

  • ‘Oude Bakelseweg 26’

Beide plannen hebben woningbouw als doel, in het kader van de notitie Buitengebied in Ontwikkeling. Met deze ontwikkeling beoogt de gemeente een bijdrage te leveren aan revitalisering van het landelijk gebied in haar gemeente, door bijvoorbeeld de op te richten woningen zo mogelijk aan te wenden en te koop aan te bieden aan mogelijke verplaatsers binnen de gemeente in het kader van het reconstructie-proces. Voor beide voornemens is in januari/februari 2009 inspraak gevoerd. Over beide voornemens is eveneens overleg geweest met onafhankelijke instanties.

Voor deze voornemens liggen in deze fase geen stukken ter inzage, kunnen nog geen reacties worden ingediend en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies uit te brengen. In week 52 zullen ontwerpbestemmingsplannen hiervoor ter inzage worden gelegd. In die fase wordt dan wel de gelegenheid geboden om te reageren.

Op de gemeentepagina van het Weekblad voor Deurne, in de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke internetsite www.deurne.nl) wordt te zijner tijd kennis gegeven van de tervisielegging van het onwerpbestemmingsplan en wanneer, waar en hoe u hierop kunt reageren.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer J. de Greef van de afdeling Economie, tel. (0493) 387711.

Naar boven