stcrt-2009-20357-001.png Ontwerpbesluit ontheffing art. 3.23 Wro ‘Brandweerpost c.a. Ootmarsum’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat vanaf 28 december 2009 gedurende zes weken een ontwerpbesluit voor een ontheffing van het bestemmingsplan ‘Ootmarsum, herziening 1978-1’, met de daarbij behorende stukken, als bedoeld in artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt.

Het verzoek heeft betrekking op een wijziging van gebruik voor een gedeelte van het pand aan de Laagsestraat 4, kadastraal bekend OMS00 C 02512, te Ootmarsum. De ontheffing maakt het mogelijk dat een deel van het pand gebruikt kan worden als brandweerpost, met inbegrip van ruimtes voor muziekvereniging de Harmonie en overige maatschappelijke voorzieningen zoals o.a. de politie, EHBO, muziekschool en kleinkoor.

Het ontwerpbesluit voor een ontheffing van het bestemmingsplan ligt voor een ieder bij de afdeling Vergunningen ter inzage. Tijdens de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA te Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling Vergunningen.

Naar boven