stcrt-2009-20326-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Eeneind, 1e herziening’

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken bekend dat de gemeenteraad op 10 december 2009 het bestemmingsplan ‘Eeneind, 1e herziening’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan betreft een herziening die o.a. voorziet in een aangepast bouwregime voor de bedrijfsbestemming. Er wordt binnen deze bestemming voorts een dubbelbestemming opgenomen ter bescherming van archeologische waarden.

Het bestemmingsplan ligt, inclusief raadsbesluit, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 25 december 2009 gedurende zes weken (tijdens kantooruren of op afspraak) ter gemeentesecretarie, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, bij de balie Wonen en Openbare Ruimte, voor eenieder ter inzage. Het plan is ook raadpleegbaar via de gemeentelijke website: www.nuenen.nl.

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan werden geen zienswijzen ingebracht. U kunt alleen beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan als u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan in te brengen.

Een beroep schorst niet de werking van het plan. Daarvoor moet naast het beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovenstaand adres.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Nuenen, 24 december 2009

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven