stcrt-2009-20323-001.png Wet ruimtelijke ordening Ontwerpbestemmingsplan ‘Haarlemmermeer Noordwest Groengebieden 2010’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Haarlemmermeer Noordwest Groengebieden 2010’ ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het plan regelt de bestemming van alle gronden in het plangebied. Het plangebied omvat de groengebieden gelegen in het noordwesten van de Haarlemmermeer: te weten Zwanenburg West, Zwanenburg Midden, Park Zwanenburg, Park Vijfhuizen, Plesmanhoek en Buitenschot. Daarnaast regelt het bestemmingsplan de gronden van het nutstuinencomplex gelegen direct ten noorden van het Park Vijfhuizen, tussen de N205 en de kern Vijfhuizen.

In het bestemmingsplan zijn gronden aangewezen ten aanzien waarvan de verwezenlijking in de naaste toekomst nodig wordt geacht. In overeenstemming met artikel 3.8.1.c is een persoonlijke kennisgeving verzonden aan de eigenaren en/of rechthebbenden van een beperkt recht op die gronden.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Haarlemmermeer Noordwest Groengebieden 2010’ (verbeelding, regels, toelichting) ligt met de bijbehorende documenten en het ontwerpbesluit ter inzage in het Informatiecentrum/Centrum voor Bedrijven en Instellingen (CBI) in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Dit is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit zijn tevens op de website van de gemeente (www.haarlemmermeer.nl) beschikbaar.

De terinzagelegging begint op 28 december 2009 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit bij het Informatiecentrum/CBI (zie hierboven).

Hoofddorp, 24 december 2009

Naar boven