stcrt-2009-20299-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘kleinschalig kamperen en huisvesting van agrarische seizoensarbeiders’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 24 december 2009 gedurende een termijn van zes weken in het gemeentehuis, ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan voor kleinschalig kamperen en huisvesting van agrarische seizoensarbeiders op het agrarisch bouwperceel.

Het ontwerpbestemmingsplan kleinschalig kamperen en huisvesting van agrarische seizoensarbeiders op het agrarisch bouwperceel gaat gelden voor het buitengebied van de gemeente Zijpe en zal daarmee een aanvulling zijn op de volgende bestemmingsplannen:

  • Buitengebied 1989;

  • Buitengebied 1989 tweede herziening;

  • Callantsoog Landelijk gebied 1989

  • Callantsoog Landelijk gebied 1989 eerste herziening.

Gedurende de voornoemde periode kunnen door eenieder schriftelijke en mondelinge zienswijzen worden ingediend ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van de gemeente Zijpe, Postbus 5, 1750 AA Schagerbrug. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch, tot uiterlijk 14 dagen voor het einde van de tervisielegging, een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Wonen, tel. (0224) 574 100.

Naar boven