stcrt-2009-20283-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Distripark Doelwijk 2009’

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken bekend dat zij op 15 december 2009 hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Distripark Doelwijk 2009’. Doel van dit bestemmingsplan is om een planologische basis te bieden voor de verdere ontwikkeling en afronding van het bedrijventerrein Distripark Doelwijk. Verder voorziet het bestemmingsplan in een ruimtelijke regeling voor de al bestaande bebouwing en vormen van gebruik. Ten slotte zijn enkele kleine wijzigingen in de plantoelichting, verbeelding en regels, ten opzichte van het in 2006 vastgestelde plan, doorgevoerd.

Het plangebied ligt aan de westzijde van Waddinxveen en wordt begrensd door de A12 in het noordwesten, de grens met de gemeente Zevenhuizen – Moerkapelle in het zuidwesten (de Bredeweg en de spoorlijn Den Haag – Gouda), de Zuidelijke Dwarsweg in het zuidoosten en (het verlengde van) de sloot naast het dierenpension in het noordoosten.

De meeste gronden van het plangebied worden bestemd als Bedrijventerrein, waarop met name transport- en logistieke functies zijn toegestaan. Door de globale bestemmingsregeling zal bij de uitvoering van het plan voldoende flexibiliteit bestaan.

Onder verwijzing naar afdeling 3.2 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) brengen wij ter kennis dat met ingang van 24 december 2009, gedurende 6 weken (tot en met 3 februari 2010), het ontwerpbestemmingsplan ‘Distripark Doelwijk 2009’ ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Waddinxveen, geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl.

Gedurende deze termijn kan eenieder op grond van afdeling 3.2 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Afdeling Strategie en Beleidsontwikkeling op telefoonnummer 0182-624735.

Waddinxveen, 23 december 2009

Naar boven