stcrt-2009-20267-001.png Bekendmaking Bestemmingsplan Bobeldijk 103 − Veldhuizerweg te Berkhout

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken met betrekking tot het bestemmingsplan Partiële herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied, Locatie Bobeldijk 103 − Veldhuizerweg, ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.40 e.v. van de Algemene wet bestuursrecht in samenhang met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend, dat op 14 december 2009 het vorenbedoelde bestemmingsplan door de gemeenteraad ongewijzigd is vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling ten behoeve van:

  • de verplaatsing van het agrarisch bedrijf, thans gevestigd op het adres Bobeldijk 103 te Berkhout naar een locatie aan de Veldhuizerweg te Berkhout en

  • de sanering van de bestaande bedrijfsgebouwen, het voorzien van de huidige stolpboerderij van een woonbestemming, alsmede het mogelijk maken van een tweede stolpwoning.

Binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit, kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Een beroepschrift moet worden ondertekend en minstens de volgende gegevens bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de datum;

  • een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;

  • de reden(en) waarom beroep wordt ingesteld.

Een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het gericht is. Als u van mening bent dat er sprake is van spoed omdat het bestreden besluit uw belangen schaadt, kunt u bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren te hebben gebracht.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 24 december 2009 ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur (met uitzondering van de vrijdagmiddag) en maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Tevens is het bestemmingsplan digitaal beschikbaar via www.koggenland.nl; wonen en werken/bestemmingsplannen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven