stcrt-2009-20264-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Kloosterkamp-Zuid, noordoost hoek’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven is voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen ten einde de realisatie van woningen aan de Althoornstraat 13−15 en de Eltensestraat 38−40 mogelijk te maken. Tevens wordt hiermee de juridische grondslag gelegd voor de aanleg van een ventweg/fietspad parallel aan de Eltensestraat en een groenzone ten zuiden van het projectgebied.

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 24 december 2009 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis. De stukken zijn eveneens te raadplegen via de gemeentelijke internetsite www.duiven.nl onder ‘plannen en projecten’.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven. Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan: College B&W, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpprojectbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Daarnaast maakt het college van burgemeester en wethouders op grond van het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeente op 16 december 2009 de anterieure overeenkomst ‘Kloosterkamp-Zuid, noordoost hoek’ is aangegaan met Stichting Vivare. Dit betreft een overeenkomst over grondexploitatie als bedoeld in de Wro. Deze overeenkomst heeft betrekking op het perceel, kadastraal bekend gemeente Duiven, sectie D, nummer 1349 (gedeeltelijk). De zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt ter inzage. In dit kader maakt het college ter voldoening aan het bepaalde in 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening eveneens bekend, dat geen exploitatieplan wordt vastgesteld.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie ook geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur.

Voor meer informatie en fysieke inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw M. Giezen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: (0316) 27 93 85.

Duiven, 23 december 2009

Naar boven