stcrt-2009-20256-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Paardenhouderij Donkerhofsteeg te Tienray’

Burgemeester en wethouders van Meerlo-Wanssum maken bekend dat de gemeenteraad op 7 december 2009 het bestemmingsplan ‘Paardenhouderij Donkerhofsteeg te Tienray’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plan heeft betrekking op de nieuwvestiging van een productiegerichte paardenhouderij op het perceel kadastraal bekend gemeente Meerlo, sectie H, nummer 707, gelegen op de hoek Donkerhofsteeg en Kleiweg in Tienray.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt op grond van het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van 5 januari 2010 gedurende een periode van zes weken vanwege de gemeentelijke herindeling voor eenieder ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas (Wilhelminaplein 6 in Horst). De openingstijden van de informatiehoek zijn maandag 09.00-12.00 uur en 14.00-19.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09.00–12.00 uur en van 14.00–17.00 uur. Daarnaast wordt het bestemmingsplan gepubliceerd op de website van de gemeente Horst aan de Maas www.horstaandemaas.nl

Gedurende de beroepstermijn van zes weken, van 5 januari 2010 tot en met 15 februari 2010, kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • een belanghebbende die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in werking treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wie tijdig beroep tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan heeft ingesteld, kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State ook verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van het bestemmingsplan op totdat op het verzoek is beslist.

Een beroepschrift dient te worden gezonden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gezonden naar de voorzitter van deze Afdeling, onder hetzelfde adres.

Meerlo, 23 december 2009

Burgemeester en wethouders van Meerlo-Wanssum,

J.H. Hahn,

burgemeester.

F.H.J.M. de Ruyter,

secretaris.

Naar boven