stcrt-2009-20197-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Buitengebied Olst’ en ‘Partiële herziening Buitengebied Wijhe’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘partiële herziening, buitengebied Olst’ en het ontwerpbestemmingsplan ‘partiële herziening, buitengebied Wijhe’, voor het buitengebied van de gemeente Olst-Wijhe en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 24 december 2009 tot en met 4 februari 2010 ter inzage bij ons klantcontactcentrum, locatie Wijhe, Oranjelaan 5, 8131 DA Wijhe. Het plan ligt ook ter inzage in de bibliotheek van Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, Olst). U kunt het plan tevens inzien op de gemeentelijke website.

De ontwerpbestemmingsplannen hebben tot doel om de volgende zaken planologisch mogelijk te maken:

  • kleinschalige recreatie,

  • vergroten van de toegestane inhoud van de woning in het buitengebied van Wijhe tot 750m3,

  • het vergroten van de toegestane oppervlakte van bijgebouwen tot 100m2;

  • het slopen en herbouwen van bijgebouwen tot 250m2 (onder voorbehoud van het toepassen van een goothoogte van maximaal 3 meter).

Gedurende de in deze publicatie genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de raad van de gemeente Olst-Wijhe, Postbus 16, 8120 AA Olst. U moet vermelden op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijze betrekking heeft.

Heeft u vragen over bestemmingsplannen, wilt u plannen inzien of mondeling uw zienswijze indienen, dan kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Oranjelaan 5, Wijhe), te bereiken via het klantcontactcentrum (KCC): telefoonnummer 14 0570.

Naar boven