stcrt-2009-20176-001.png Vooraankondiging ex artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, ontwerpbestemmingsplan Miep Giesstraat te Montfoort

Het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Montfoort maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend, dat het navolgende bestemmingsplan in voorbereiding zijn:

  • Ontwerpbestemmingsplan Miep Giesstraat te Montfoort

  • Met dit ontwerpbestemmingsplan wordt op en naast de voormalige woonwagenstandplaats aan de Miep Giesstraat de bouw mogelijk gemaakt van 4 woningen sociale huur en 2 vrije sectorwoningen inclusief parkeren. Daarbij worden de huidige 7 openbare parkeerplaatsen verlegd.

Deze bekendmaking betreft enkel een vooraankondiging. Naar aanleiding hiervan is het niet mogelijk om een reactie c.q. zienswijzen in te dienen. Er liggen dan ook geen stukken ter inzage. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Binnenkort zullen wij via een afzonderlijke publicatie, die eveneens is te raadplegen via onze website, bekend maken op welk moment het betreffende plan ter inzage zal worden gelegd, wanneer de inloopavond plaatsvindt en wat de mogelijkheden zijn om hierop te reageren.

Voor meer informatie over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met de balie bouwzaken op het stadskantoor, op werkdagen geopend van 9:00 tot 12:00 uur.

Naar boven