stcrt-2009-20163-001.png Bouwplan en projectbesluit ter inzage

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland maakt bekend dat op 18 december 2009 een projectbesluit is genomen en bouwvergunning is verleend voor:

  • Het realiseren van 38 woningen aan de Dirk van den Burgweg (project ‘L’Avenue 2’).

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijlagen liggen voor eenieder ter inzage van donderdag 24 december 2009 tot en met 5 februari 2010 bij de deelgemeentesecretarie van Hoek van Holland, 8.30−16.00 uur, Prins Hendrikstraat 161, Hoek van Holland.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.wonen.rotterdam.nl. Daar klikt u vervolgens in het linkerrijtje op ‘bouwen’, vervolgens op ‘bestemmingsplannen’, dan op ‘plannen in procedure’ en ten slotte op ‘deelgemeente Hoek van Holland’.

Tegen het projectbesluit en bouwvergunning kan, gedurende de termijn van terinzagelegging, beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen het projectbesluit en de bouwvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 23 december 2009

Het dagelijks bestuur van de raad van de deelgemeente Hoek van Holland,

de secretaris,

A.P.W.M. Daamen.

De voorzitter,

P. Roomer.

Naar boven