stcrt-2009-20145-001.png Ontwerpbestemmingsplan, artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, Archeologie Nijmegen

Burgemeester en wethouders zijn voornemens het volgende ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen:

  • Archeologie Nijmegen

Het (ontwerp)bestemmingsplan betreft een zogenaamd ‘parapluplan’ en heeft slechts betrekking op een onderwerp: de bescherming van archeologische waarden binnen de gemeente Nijmegen. Het parapluplan vervangt de regels ten aanzien van archeologie, indien aanwezig in geldende bestemmingsplannen en voor zover hierop geen uitzondering is gemaakt in de bijlage bij het parapluplan. Voor zover in de geldende plannen geen regels zijn opgenomen ten aanzien van de bescherming van archeologische waarden, gelden de regels van het parapluplan. Het parapluplan heeft betrekking op het gehele grondgebied van de gemeente Nijmegen.

Met ingang van 24 december 2009 ligt het ontwerpbestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis in de Stadswinkel aan de Mariënburg 75.

Tot en met woensdag 3 februari 2010 kan eenieder zijn/haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, t.a.v. G230, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Naar boven