stcrt-2009-20123-001.png Bestemmingsplan ‘Nibbelinklaan 12, Sinderen: koffieboerderij ‘Groot-Nibbelink’’

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad op 10 december 2009 het bestemmingsplan ‘Nibbelinklaan 12, Sinderen: koffieboerderij ‘Groot-Nibbelink’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Plangebied en inhoud van het plan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gronden van koffieboerderij ‘Groot-Nibbelink’ aan Nibbelinklaan 12 te Sinderen. Het plan voorziet in het vastleggen van de bestaande activiteiten van de koffieboerderij.

Inzage

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan ‘Nibbelinklaan 12, Sinderen: koffieboerderij ‘Groot-Nibbelink’ liggen vanaf 24 december 2009 tot en met 3 februari 2010 voor iedereen ter inzage. Tijdens de openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30−12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00−17.00 uur; maandag van 17.00−19.00 uur) kunt u het besluit en het vastgestelde plan inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Op verzoek kunt u het plan ook inzien buiten kantooruren. In dat geval kan contact worden opgenomen met Publieksbalie, tel. (0315) 292 292. De stukken kunnen ook worden ingezien op de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen, Bestemmingsplannen’.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzageligging van het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan, kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld door iedereen die belanghebbende is (dat wil zeggen: iedereen die een zienswijze heeft ingediend bij het ontwerpbestemmingsplan of aan kan tonen hier redelijkerwijs niet toe in staat te zijn geweest).

In werking treden van het besluit

Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn (5 februari 2010). Het instellen van beroep heeft niet automatisch tot gevolg dat de inwerkingtreding wordt uitgesteld. Daartoe moet tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak worden ingediend. De werking van het vaststellingsbesluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek.

Naar boven