stcrt-2009-20120-001.png Ontwerpbestemmingsplan Marslanden, De Lanen II en villakavels

Vanaf donderdag 24 december ligt het volgende ontwerpbestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis te Hardenberg en is een pdf-versie in te zien op www.hardenberg.nl → bouwen en wonen → ruimtelijke plannen

Bestemmingsplan Marslanden, De Lanen II en villakavels

  • Het bestemmingsplan maakt de bouw van circa 267 woningen mogelijk in het gebieden ten noorden van de Van Rechterenallee en ten noorden van de huidige strook met villakavels aan de Van Uterwyckallee. In het plangebied kunnen kavels voor villa’s, twee-onder-een kapwoningen, rijenwoningen en gestapelde woningbouw gerealiseerd worden.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij het loket Bouwen en Wonen, telefoon 0523-289396. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven