stcrt-2009-20111-001.png Bestemmingsplan Landelijk gebied 2004 (Voorhout), 1e herziening vastgesteld

Landelijk gebied

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een aantal percelen in het landelijke gebied van Voorhout. Met deze 1e herziening krijgt een aantal percelen alsnog een passende bestemming. Gedeputeerde Staten hebben in 2005 een aantal bestemmingen niet goedgekeurd en de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft in 2006 een aantal beroepen gegrond verklaard. Ook is een aantal voorschriften aangepast. De vrijstellingsprocedures die in de afgelopen periode zijn doorlopen, zijn in het plan verwerkt. De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan op 5 november 2009 gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen betreffen enkele aanpassingen van bouwpercelen op de plankaart en enkele aanpassingen in de regels.

Inzien en beroep

Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 24 december tot en met woensdag 3 februari 2010 ter inzage in het gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim. De openingstijden van het gemeentekantoor zijn: maandag van 8.30 tot 13.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en donderdag van 8.30 tot 20.00 uur. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.teylingen.nl. Kijk in de rubriek Plannen en Projecten, Voorhout.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, evenals een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede iedere belanghebbende voor zover het de aangebrachte wijzigingen betreft, kan gedurende deze periode beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vaststellingsbesluit treedt op 4 februari 2010 in werking.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met Peter van Goch via 0252-783 300.

Teylingen, 23 december 2009

Burgemeester en wethouders van Teylingen.

Naar boven