stcrt-2009-20108-001.png Bekendmaking Wet ruimtelijke ordening Buitengebied – Bergen

Voorbereidingsbesluit

Burgemeester en wethouders van Bergen maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 december 2009 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor twee locaties in het buitengebied van Bergen.

Beide locaties zijn aangegeven op de bij het besluit horende en als zodanig gewaarmerkte kaarten. Hieronder volgt een korte omschrijving van de locaties en de geplande ontwikkeling:

  • 1 Perceel aan de Looierweg in Wellerlooi. Sectie S nummer 1510. Realisatie van één woning.

  • 2 Perceel aan de Melingstraat aan de rand van Afferden. Sectie T nummer 708. Realisatie van 8 starterswoningen.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op donderdag 24 december 2009.

Inzage

Met ingang van donderdag 24 december 2009 ligt het besluit met de daarbij behorende kaarten ter inzage. U kunt de stukken elke werkdag van 8.30 tot 12.30 uur inzien in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2, Nieuw Bergen. Na een voorafgaande telefonische afspraak kunt u ook ’s middags en eventueel op maandag van 16.00 tot 19.00 uur terecht. Voor het inzien van de stukken dient u zich te melden bij de centrale balie.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open. Deze kennisgeving en het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaarten is ook digitaal beschikbaar op www.bergen.nl.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven