stcrt-2009-20106-001.png Voorbereidingsbesluit perceel Edisonstraat 115

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 december 2009 een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening heeft genomen voor het perceel Edisonstraat 115. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 4 januari 2010. Het voorbereidingsbesluit ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van heden, 23 december 2009, voor iedereen ter inzage op het Publieksplein van het Stadhuis.

Toelichting

Het voorbereidingsbesluit is genomen om medewerking te kunnen verlenen aan de nieuwbouw van een bouwmarkt c.a. door de Bouwhof op het perceel Edisonstraat 115.

Rechtsbescherming

Het is niet mogelijk bezwaar te maken of beroep in te stellen tegen het voorbereidingsbesluit. Over het voorbereidingsbesluit is geen referendum mogelijk gemaakt omdat het een spoedeisend karakter heeft.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht op het Publieksplein in de centrale hal van het Stadhuis. De openingstijden van het Publieksplein zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 en op vrijdag aansluitend tot 19.30 uur. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar nummer 14 079.

Deze publicatie en het besluit met bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer, www.zoetermeer.nl.

Zoetermeer, 23 december 2009

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer,

de secretaris,

J. Dijkstra.

De burgemeester,

J.B. Waaijer.

Naar boven