stcrt-2009-20095-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2005 ‘Elzen 16, Boekel’

Gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2005 ‘Elzen 16, Boekel’ terinzageleggen voor zienswijzen.

Het bestemmingsplan voorziet in de sanering van een varkenshouderij en de oprichting van twee Ruimte voor Ruimte woningen op de saneringslocatie. De aanvrager maakt gebruik van de provinciale beleidsregel Ruimte voor Ruimte, d.d. 20 december 2005. Daarnaast wordt voor het resterende agrarische akkerbouwbedrijf een bouwblok op maat opgelegd. Met deze ontwikkeling wordt de omgevingsbelasting van de aanwezige intensieve veehouderijen in en rondom het bebouwingscluster Elzen verder teruggebracht.

Bovenbedoelde ontwerpbesluit en bijbehorende planstukken liggen met ingang van 23 december 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het plan is ook raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.boekel.nl) onder ‘Actueel’ − ‘Bekendmakingen en vergunningen’ en het betreffende weeknummer.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzageligging zijn/haar zienswijze over dit plan kenbaar maken. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen de heer A. Hermans, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening. Bij voorkeur ontvangen wij uw schriftelijke zienswijze. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 22 december 2009

Burgemeester en wethouders van Boekel.

Naar boven