stcrt-2009-20093-001.png Voornemen tot het vaststelling van een projectbesluit voor de bouw van een aanvullende sportvoorziening (gymlokaal; fitnesscentrum) op het perceel Sportlaan 3

Het gemeentebestuur heeft het voornemen tot de realisering van een gymlokaal op het perceel Sportlaan 3. Tevens wil het gemeentebestuur de realisering mogelijk maken van een aanvullende sportvoorziening in de vorm van een fitnesscentrum op hetzelfde perceel.

Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Correctieve herziening tussen Grift en spoor’ omdat de nieuwe bebouwing is geprojecteerd buiten de op de plankaart aangegeven bebouwingsgrens.

Het college van burgemeester en wethouders van Veenendaal wilt daarom de realisering van het project mogelijk maken door vaststelling van een projectbesluit op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het ontwerpbesluit, een ruimtelijke onderbouwing en daarbij behorende stukken van het plan liggen met ingang van 24 december 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Veenendaal.

Dit loket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is het loket ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

De stukken zijn ook in te zien op de website van de gemeente onder www.veenendaal.nl → bestuur en organisatie → producten en diensten → bekendmakingen → Bestemmingsplan/voorbereidingsbesluit.

Reageren

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder tegen het voorgenomen besluit schriftelijk, via de e-mail of mondeling zijn of haar zienswijzen kenbaar maken.

Schriftelijk

Uw zienswijze sturen aan: burgemeester en wethouders van Veenendaal, Postbus 1100, 3900 BC VEENENDAAL.

E-mail

Uw zienswijze richten aan burgemeester en wethouders van Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer J. van Manen van de afdeling Stadsontwikkeling. Zijn telefoonnummer is (0318) 538 339.

Naar boven