stcrt-2009-20005-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘1e Partiele herziening De Kreeklanden II’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘1e Partiele herziening De Kreeklanden II’ te Wognum met ingang van 28 december 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat een stuk onbebouwde grond gelegen op de hoek van de straten Wollegras en de Goudhaver. Het bestemmingsplan omvat een stuk grond (kadastraal sectie C nummer 669) waarop twee vrijstaande woningen worden gebouwd in plaats van 4 twee-onder-eenkapwoningen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ordening in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken in te zien op onze website www.medemblik.nl onder het onderwerp Ruimtelijke ordening → Ruimtelijke ordening → Procedures.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de raad van de gemeente Medemblik, Postbus 7, 1670 AA Medemblik. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstelling. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer B. Visser van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel: 0229-548072.

Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail kan worden ingediend.

Naar boven