stcrt-2009-20004-001.png Verleende bouwvergunning en projectbesluit

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij de volgende bouwvergunning met gebruikmaking van een projectbesluit ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, heeft vastgesteld.

  • Venlo, Straelseweg 370 (nabij tuincentrum Leurs), voor het oprichten van een winkel (Equidrôme) voor ruitersportartikelen en paardenbenodigdheden, met kantoor en een manege (20081657).

De besluiten worden tevens in het E3-journaal en op de gemeentelijke website bekendgemaakt. De bouwvergunning, het projectbesluit en de ruimtelijke onderbouwing kunnen hier ook als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor de overige stukken (waaronder de tekeningen e.d.).

De besluiten met bijbehorende bescheiden liggen vanaf 24 december 2009 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Peperstraat 10 te Venlo, op werkdagen van 09.00 uur tot 14.00 uur bij het loket Bouwen en Verbouwen.

Er geldt een gecombineerde rechtsbeschermingsmogelijkheid voor zowel de bouwvergunning als het projectbesluit. Deze besluiten worden voor de mogelijkheid van rechtbescherming, als één besluit gezien. Alleen belanghebbenden kunnen binnen zes weken na toezending van deze besluiten aan de aanvrager (zie verzenddatum besluit), rechtstreeks beroep instellen bij de rechtbank Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, alsdan de voorzieningenrechter van de rechtbank te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Er is geen mogelijkheid tot het indienen van een bezwaarschrift.

Naar boven