Beëindigen taak als subsidieverstrekker van het Kleinschalige Plaatselijke Activiteiten (KPA) Programma per 31 december 2010

NCDO kondigt met deze publicatie het beëindigen aan van haar taak als subsidieverstrekker van het Kleinschalige Plaatselijke Activiteiten (KPA) Programmaper 31 december 2010. Tot 1 oktober 2010 kunnen nog subsidieaanvragen bij NCDO worden ingediend. Aanvragen die later worden ingediend (en ontvangen), worden niet meer in behandeling genomen.

Het aan subsidies en/of projecten en activiteiten te besteden budget voor KPA bedraagt voor 2010 € 4.575.000,–. De toekenning van KPA-subsidies geschiedt op basis van 10 maandbudgetten met een subsidieplafond van € 457.000,–. De verdeling van het subsidieplafond vindt plaats op grond van een beoordeling overeenkomstig de criteria van het KPA Programma en op basis van een rankingsysteem waarop subsidieverzoeken worden beoordeeld. Daarbij zullen die aanvragen die het beste voldoen aan de maatstaven het eerst voor subsidieverlening in aanmerking komen.

Building Bridges Programma 2010

NCDO kondigt met deze publicatie het beëindigen aan van haar taak als subsidieverstrekker van het Building Bridges Programma per 31 december 2010. Building Bridges is onderdeel van het KPA Programma. Tot 1 oktober 2010 kunnen nog subsidieaanvragen bij NCDO worden ingediend. Aanvragen die later worden ingediend (en ontvangen), worden niet meer in behandeling genomen.

Het aan subsidies en/of projecten en activiteiten te besteden budget voor Building Bridges bedraagt voor 2010 € 750.000,–. Het subsidieplafond is gelijk aan de beschikbare middelen van € 750.000,–. De verdeling van het subsidieplafond vindt plaats op grond van de criteria van het Building Bridges Programma.

Matra/KPA Programma 2010

NCDO kondigt met deze publicatie het beëindigen aan van haar taak als subsidieverstrekker van het Maatschappelijk Transformatie/Kleinschalige Plaatselijke Activiteiten (Matra/KPA) Programmaper 31 december 2010. Tot 1 oktober 2010 kunnen nog subsidieaanvragen bij NCDO worden ingediend. Aanvragen die later worden ingediend (en ontvangen), worden niet meer in behandeling genomen.

Het aan subsidies en/of projecten en activiteiten te besteden budget voor Matra/KPA Programma bedraagt voor 2010 maximaal€ 1.700.000,–. Het subsidieplafond is gelijk aan de beschikbare middelen van € 1.700.000,–. De verdeling van het subsidieplafond vindt plaats op grond van de criteria van het Matra/KPA Programma. Per 1 januari 2010 komen als gevolg van een herziening van het ministerie de landen Marokko en Jordanië niet meer in aanmerking voor medefinanciering binnen het Matra/KPA Programma.

Naar boven