stcrt-2009-19969-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘DOEK’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan‘DOEK’ met bijbehorende stukken, vanaf donderdag 24 december 2009 tot en met woensdag 3 februari 2010 voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Chevalleraustraat 2 te Ommen.

Het ontwerp bestemmingsplan beoogt het oprichten van een gebouw waarin de Brandweer, de Politie en Openbare werken, buitendienst gehuisvest worden. Het plangebied heeft betrekking op een perceel, gelegen op de hoek Schurinkstraat-Veldkampweg te Ommen en omvat in hoofdzaak de kadastrale percelen Stad Ommen, sectie B, nrs. 5807, 6588 en 8173.

Het ontwerp bestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar en beschikbaar op de website van de gemeente Ommen: www.ommen.nl, onder Inwoners, Beleidstukken, Ruimtelijke plannen.

Binnen de gestelde termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd aan de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, T (0529) 459178. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven