stcrt-2009-19931-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Schoondijke - R. van Rijnstraat, De Okkernoot’

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Schoondijke, R. van Rijnstraat - De Okkernoot’ ter inzage wordt gelegd. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het realiseren van een Woonvoorziening voor De Okkernoot, een kleinschalige persoonsgerichte zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, op de locatie van de voormalige gemeentewerkplaats aan de R. van Rijnstraat te Schoondijke.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Schoondijke, R. van Rijnstraat - De Okkernoot’ voorziet in de juridisch planologische regeling van het gebied van de voormalige gemeenwerkplaats aan de R. van Rijnstraat te Schoondijke. Het ontwerpbestemmingsplan vervangt gedeeltelijk de volgende bestemmingsplannen:

  • ‘Schoondijke, Kom’

  • ‘Schoondijke, Kom 1H’.

Tevens is de raad, op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens om bij het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

Het ontwerpbestemmingsplan (toelichting, regels, kaart) met de daarbij behorende bijlagen, ligt met ingang van 24 december 2009 gedurende zes weken tijdens openingstijden voor iedereen ter inzage op het gemeentehuis, afdeling Publiekszaken, balie VROM, Raadhuisplein 1 in Oostburg. Vanaf 5 januari 2010 kunt u terecht in het Klanten Contact Centrum (KCC) van de gemeente, Nieuwstraat 22 te Oostburg (in de hal van de voormalige Rabobank). De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl.

Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten openingstijden worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer M.L. de Paauw van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, tel. 0117-457 259.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerpbestemmingsplan ‘Schoondijke, R. van Rijnstraat - De Okkernoot’ op de volgende wijze:

  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met de heer M.L. de Paauw van de afdeling Omgeving, Economie & vastgoed via tel. 0117-457 259.

Wij maken u er op attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.

Oostburg, 23 december 2009

J.F. Sala,

burgemeester.

M.M.M.F. de Schwartz,

wnd. secretaris.

Naar boven