stcrt-2009-19921-001.png Verleende vrijstelling uitbreiding melkveehouderij, Hank 20 te Wanroij

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken bekend dat zij met toepassing van artikel 19, lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling hebben verleend voor het wijzigen van de bestemming, het afwijken van de voorschriften van het bestemmingsplan en vergroting van het agrarische bouwblok gesitueerd op het perceel Hank 20 te Wanroij.

Het besluit, inclusief de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 24 december 2009 gedurende zes weken op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage op het gemeentehuis van Sint Anthonis bij de afdeling Ruimte en Wonen, Brink 3 te Sint Anthonis. Inzage buiten deze uren is mogelijk door telefonisch een afspraak te maken met dhr. A. Daniëls, team RO, telefoonnummer 0485-388890. Ook zijn het besluit en bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar op www.sintanthonis.nl.

Tegen dit besluit kan door belanghebbende naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders. Degenen die mondelinge zienswijzen naar voren brengen kunnen contact opnemen met bovenstaande persoon.

Naar boven