stcrt-2009-19919-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Banketbakkerij Haarbrug Noord

Het college van burgemeester en wethouders deelt u mee dat met ingang van 24 december 2009 het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Banketbakkerij Haarbrug Noord’ voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt. Tijdens kantooruren kunt u het bestemmingsplan met bijbehorende stukken inzien op het gemeentehuis aan het Stadsspui 1 bij de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van de afdeling VROM. Desgewenst kunt u een afspraak maken om het bestemmingsplan buiten kantooruren in te zien. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op de website van de gemeente Bunschoten via: www.bunschoten.nl

Het bestemmingsplan heeft betrekking op 2 percelen en de calamiteitenuitgang gelegen in de noordoosthoek op het bedrijventerrein Haarbrug Noord, grenzend aan de Nijkerkerweg. De aanleiding om het zogenaamde postzegelbestemmingsplan op te stellen is gelegen in het feit dat voor een efficiënte bedrijfsvoering, de huidige verkaveling in geringe mate moet worden aangepast waarbij de calamiteitenuitgang enigszins in westelijke richting wordt verplaatst. Het nieuwe bestemmingsplan voorziet in benodigde juridisch-planologische wijziging van enkele bestemmingen.

Reacties

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE Bunschoten. Indien u mondeling uw zienswijze ten aanzien van dit plan naar voren wenst te brengen, dan dient u hiervoor binnen de terinzagetermijn een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar de heer F.H.E. Roelofse, bereikbaar via telefoonnummer: 033-29 91 540.

Bunschoten, 23 december 2009

M. van de Groep,

burgemeester.

J.P. van Velden,

secretaris/directeur.

Naar boven