stcrt-2009-19911-001.png Ontwerpbestemmingsplan Boulevard III (de Beertjes) te Rozenburg

Burgemeester en wethouders van Rozenburg maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van woensdag 23 december 2009 gedurende zes weken tot en met 2 februari 2010 voor een ieder ter inzage ligt: ontwerpbestemmingsplan Boulevard III (de Beertjes) te Rozenburg.

Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels, plankaart, bijlagen en heeft betrekking op de locatie Anemonelaan-Boulevard. Het bestemmingsplan voorziet in een ontwikkeling, waarbij in totaal zeven vrijstaande woningen worden gerealiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan, en andere ter zake relevant zijnde stukken, liggen gedurende voornoemde termijn voor een ieder in het gemeentehuis bij het bureau VROM ter inzage. Tevens zijn de documenten digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.rozenburg.nl.

Zienswijzen

Gedurende de terinzagetermijn kan een ieder schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Rozenburg, postbus 1023, 3180 AA Rozenburg. Uw zienswijze dient te zijn voorzien van uw naam en adres, de dagtekening, tegen welk besluit uw zienswijze is gericht en de redenen van uw zienswijze. Ook bestaat voor een ieder de mogelijkheid om gedurende genoemde termijn zijn zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer G. Wondergem (tel. 0181-488 800).

Rozenburg, 22 december 2009

Burgemeester en wethouders van Rozenburg,

de secretaris,

C.W. van den Hoek.

De burgemeester,

J.W.J. Wolf.

Naar boven