stcrt-2009-19879-001.png Bouwplan en projectbesluit van 58 woningen bij ‘De Wijde Blick’, gelegen tussen Victorieuxstraat, Courzandseweg en Eemhavenweg

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois maakt bekend dat zij op 16 oktober 2009 een projectbesluit heeft genomen voor:

Het realiseren van 58 woningen bij ‘de Wijde Blick’ in Heijplaat. Het bouwplan is gelegen tussen de Victorieuxstraat, de Courzandseweg en de Eemhavenweg.

De desbetreffende bouwvergunning is op 11 december 2009 in mandaat verleend door de algemeen directeur dS+V.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijlagen liggen vanaf donderdag 17 december 2009 tot en met woensdag 27 januari 2010 voor eenieder ter inzage op de secretarie van de deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11, 3083 DA Rotterdam.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.wonen.rotterdam.nl. Daar klikt u vervolgens in het linkerrijtje op ‘bouwen’, vervolgens op ‘bestemmingsplannen’, dan op ‘plannen in procedure’ en ten slotte op ‘deelgemeente Charlois’.

Tegen het projectbesluit en bouwvergunning kan, gedurende de termijn van terinzagelegging, beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen het projectbesluit en de bouwvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam-Charlois, 16 december 2009

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois,

de secretaris,

J.W.E. van de Poel.

De voorzitter,

D. Lockhorst.

Naar boven