stcrt-2009-19878-001.png Ontwerpbestemmingsplan Villawijken 2010 ter inzage

Voor Villawijken en Rijksdorp is een ontwerp voor een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Dit bestemmingsplan omvat de geldende bestemmingsplannen Villawijken en Rijksdorp.

Het ontwerpbestemmingsplan Villawijken 2010 is opgesteld omdat de binnen het plangebied geldende bestemmingsplannen geactualiseerd dienen te worden. Het nieuwe bestemmingsplan gaat hoofdzakelijk uit van het bestemmen van de bestaande situatie.

Gedurende zes weken, vanaf dinsdag 22 december 2009 tot en met maandag 1 februari 2010, liggen de stukken voor eenieder tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Het plan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.wassenaar.nl → plannen en projecten → bestemmingsplannen → ontwerp Villawijken 2010.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen indienen tegen dit ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL, Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer: 070-5122236.

In het gemeentelijk informatiecentrum kunt u desgewenst ook een exemplaar van het ontwerp aanschaffen. Dat bestaat uit een verbeelding, de regels en een toelichting. Een compleet plan kost € 258,–. Het planboekje met toelichting en regels kost apart € 33,– en de losse verbeeldingen € 25,–.

Wassenaar, december 2009

Burgemeester en wethouders van Wassenaar.

Naar boven