stcrt-2009-19875-001.png Wijzigingsplan artikel 3.6 Wro Vergroting perceel Goorweg 42

Burgemeester en wethouders hebben besloten om medewerking te verlenen aan het verzoek om uitbreiding van het agrarisch bouwperceel van Goorweg 42.

U kunt het besluit en de desbetreffende stukken gedurende zes weken, met ingang van woensdag 23 december 2009 tot en met dinsdag 2 februari 2010 inzien bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Ook is het plan in te zien op de gemeentelijke website: www.winterswijk.nl/wonen en leven/ruimtelijke ordening/deelplannen buitengebied.

Tegen deze beslissing kunnen belanghebbenden desgewenst binnen genoemde termijn van zes weken een beroepsschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie mogelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht.

Het beroepschrift kunt u in tweevoud sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te Den Haag.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dát verzoek is beslist.

Winterswijk, 22 december 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven