stcrt-2009-19874-001.png Projectbesluit ‘De Wegwijzer, Parkweg 34’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 14 december 2009 een projectbesluit heeft genomen ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening voor het uitbreiden van basisschool De Wegwijzer op het perceel Parkweg 34 in ’t Harde en het aanleggen van vijf parkeerplaatsen langs de Parkweg ten noorden van de school. Voor de realisatie van dit plan is besloten geen exploitatieplan ex artikel 6.12 van de Wet op de ruimtelijke ordening vast te stellen.

Tevens maken burgemeester en wethouders bekend, dat bij besluit van 22 december 2009 bouwvergunning is verleend voor de uitbreiding van vorengenoemde school en dat de beschikking op 22 december 2009 is verzonden aan de aanvrager.

Tegen het besluit tot het nemen van het projectbesluit en tegen het besluit tot het verlenen van de bouwvergunning kunnen belanghebbenden die reeds een zienswijze hebben ingebracht, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht, met ingang van woensdag 23 december 2009, gedurende een termijn van zes weken, beroep instellen bij de rechtbank Zutphen, sector bestuursrecht, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het zich richt en de gronden van het beroep. Het projectbesluit en de bouwvergunningliggen voor eenieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) en kunnen worden geraadpleegd via de gemeentelijke website (www.elburg.nl/bekendmakingen/bestemmingsplannen).

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn, door degene die tijdig bij de rechtbank een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zutphen, wordt de werking van het projectbesluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Elburg, 22 december 2009

Naar boven