stcrt-2009-19867-001.png Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Centrum fase 1’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 december 2009 het bestemmingsplan ‘Centrum fase 1’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Bestemmingsplan

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de uitvoering van het project Vitaal Centrum Duiven, deelproject winkelgebied. Het bestemmingsplan ‘Centrum fase 1’ beoogt de realisatie van een bouwblok met winkels, horeca en bovengelegen woningen op het Remigiusplein mogelijk te maken.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Centrum fase 1’ heeft de gemeenteraad wijzigingen aangebracht in de plantoelichting, de regels en op de verbeelding. Een lijst van de doorgevoerde wijzigingen vormt een onderdeel van het raadsbesluit en ligt eveneens ter inzage.

Inzage

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 24 december 2009 gedurende zes weken ter inzage.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Tegen de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan kunnen belanghebbenden gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening

Als u een beroepschrift indient, kunt u tegelijkertijd ook aan de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogten van deze griffierechten zijn te vinden via www.raadvanstate.nl.

Informatie

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur (met uitzondering van maandag 28 december). De stukken zijn tevens te raadplegen via onze internetsite: www.duiven.nl/plannen en projecten/bestemmingsplannen.

Voor meer informatie en fysieke inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar mevrouw E. Haak. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: (0316) 27 93 87.

Naar boven