stcrt-2009-19866-001.png Bestemmingsplan Winsum-Dorp, Onderdendamsterweg 34

Burgemeester en wethouders van Winsum maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 8 december 2009 het bestemmingsplan Winsum-Dorp, Onderdendamsterweg 34 heeft vastgesteld.

Het besluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan liggen met ingang van 23 december 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Hoofdstraat W. 70 te Winsum. Tevens zijn het bestemmingsplan en het raadsbesluit in te zien op www.winsum.nl, onder het kopje Ruimtelijke Plannen.

Degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs daartoe niet in staat te zijn geweest kunnen gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van bovengenoemde termijn, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingediend beroep een afzonderlijk verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde afdeling van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven