stcrt-2009-19862-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Treslong, omgeving Parklaan, De Marel’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 10 december 2009 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Treslong, omgeving Parklaan, De Marel’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Terinzageligging

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het vastgestelde bestemmingsplan met ingang van donderdag 24 december 2009 tot en met woensdag 6 februari 2010 (gedurende zes weken) voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Gemeentewinkel. Het plan is ook in te zien via de website van de gemeente: www.hillegom.nl onder ‘bouwen en wonen’.

Plangebied en inhoud van het plan

Het bestemmingsplan ziet op het herzien van drie kleine delen van het bestemmingsplan ‘Correctieve herziening De Marel’.

De wijzigingen betreffen de bestemming van de strookjes grond naast Vosselaan 13 en Marellaan 19 en het gerealiseerde parkeervak aan de Vosselaan.

Mogelijkheid van beroep/voorlopige voorziening

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, o.v.v. ‘beroepschrift bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Treslong, omgeving Parklaan, De Marel‘. Dit beroepschrift moet worden ingediend binnen 6 weken na bekendmaking van het besluit. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • de vermelding van het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen en de datum en het kenmerk van het besluit;

  • een opgave van de redenen waarom u zich met het besluit niet kunt verenigen.

Een afschrift van het besluit moet u meesturen.

Door het indienen van een beroepschrift wordt het besluit niet opgeschort. Bij een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, een voorlopige voorziening (schorsing) vragen aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven