stcrt-2009-19857-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Gramsbergen, plan van uitwerking De Garstlanden

Het uitwerkingsplan met vaststellingsbesluit ligt vanaf donderdag 24 december 2009, ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis te Hardenberg en is een pdf-versie in te zien op www.hardenberg.nl → bouwen en wonen → ruimtelijke plannen

Bestemmingsplan Gramsbergen, plan van uitwerking De Garstlanden IIa

  • Bij besluit van 8 december 2009, nr. KPIE-NOT1725, hebben burgemeester en wethouders een uitwerkingsplan ex artikel 3.6, lid 1b Wro vastgesteld. Het plan omvat een gebied gelegen tussen de bestaande woonwijk De Garstlanden en de spoorlijn Zwolle–Emmen en voorziet in de bouw van 2 blokken van elk 3 rijenwoningen, 1 twee-onder-één kap woning en 5 vrijstaande woningen.

Vanaf vrijdag 25 december 2009 kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Naar boven