stcrt-2009-19852-001.png Wijzigingsplan ‘Ontsluitingsweg Sportterrein De Bree’

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat voor eenieder ter inzage ligt het wijzigingsplan ‘Ontsluitingsweg Sportterrein De Bree’.

Wat beoogt dit plan

Het plan beoogt de realisatie van de ontsluitingsweg van sportterrein De Bree.

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 23 december 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag) kan het plan worden ingezien bij de sector Grondgebied (Buitenplaats), aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Tijdens openstellingsuren kunnen de stukken ook worden ingezien bij de openbare bibliotheek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel.

Daarnaast vindt u een digitale weergave van dit wijzigingsplan op de gemeentelijke website (www.scherpenzeel.nl).

Hoe kunt u reageren

Zienswijzen omtrent het wijzigingsplan kunnen gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt (dus tot en met 2 februari 2010) door belanghebbenden bij het college van Scherpenzeel, Postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel kenbaar worden gemaakt. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de sector Grondgebied telefoonnummer (033) 277 63 05.

Scherpenzeel, 22 december 2009

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel,

A.J.E. van der Werf-Bramer,

secretaris.

J.J.H. Colijn-de Raat,

burgemeester.

Naar boven