stcrt-2009-19821-001.png Vastgesteld projectbesluit ‘Westeinde 208’, Nieuwleusen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat de gemeenteraad van Dalfsen op 14 december 2009 op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening, het projectbesluit Westeinde 208 in Nieuwleusen hebben genomen.

Het projectbesluit Westeinde 208, Nieuwleusen voor de uitbreiding van de bedrijfswoning binnen de gehele schil van het pand, is vooruitlopend op de vaststelling van een bestemmingsplan genomen.

Het projectbesluit ligt voor eenieder ter inzage van 23 december 2009 tot en met 2 februari 2010 bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen en in het servicepunt in Nieuwleusen.

U kunt het vastgestelde projectbesluit ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit en die tijdig hun zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 BG Zwolle.

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u dit wilt voorkomen, dan moet u – naast een beroepschrift – ook een gemotiveerd verzoek om een voorlopige voorziening te treffen sturen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook voor een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen, is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 22 december 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven