stcrt-2009-19800-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘1e herziening bestemmingsplan Oud- en Nieuw Krispijn, locatie Nassauweg’ ter inzage

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het ontwerpbestemmingsplan ‘1e herziening bestemmingsplan Oud- en Nieuw Krispijn, locatie Nassauweg’ met bijbehorende stukken (inclusief het ontwerpbesluit) met ingang van 23 december 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen.

Het ontwerp heeft betrekking op twee locaties aan de Nassauweg en maakt de nieuwbouw van woningen mogelijk op de locatie van het voormalige politiebureau en ter plaatse van de huidige woningbouw tussen de school en de Mariastraat.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerp naar voren brengen (adres: Gemeenteraad van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Nassauweg’.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 27 januari 2010 een telefonische afspraak te worden gemaakt, tel. (078) 6396157.

Dordrecht, 22 december 2009

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven