stcrt-2009-19799-001.png Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied wijzigingsplan Snippertweg 12 te Losser

Burgemeester en Wethouders van Losser hebben op 8 december 2009 het bestemmingsplan Buitengebied wijzigingsplan Snippertweg 12 te Losser, wijziging ex artikel 3.6 Wro vastgesteld. Dit plan voorziet in een wijziging van de bestemming ‘agrarisch bouwblok’ in de bestemming ‘woondoeleinden’.

Het wijzigingsplan ligt vanaf 23 december 2009 gedurende 6 weken ter inzage bij receptie van het gemeentehuis te Losser. Het bestemmingsplan is daarnaast ook raadpleegbaar op de website van de gemeente Losser (www.Losser.nl).

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van Burgemeester en Wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het College van Burgemeester en Wethouders te wenden.

Tevens kan degene die beroep instelt een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van Burgemeester en Wethouders treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven