stcrt-2009-19789-001.png Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro en ontwerpbouwvergunning te Echtenerbrug

Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro en ontwerpbouwvergunning voor het uitbreiden van het speelgoedmuseum en het realiseren van een speelvoorziening, waarbij ondersteunende horeca wordt gerealiseerd op het perceel Krompad  10 te Echtenerbrug.

Burgemeester en wethouders van Lemsterland maken op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van woensdag 23 december 2009 gedurende een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage liggen het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning voor het uitbreiden van het speelgoedmuseum en het realiseren van een speelvoorziening, waarbij ondersteunende horeca wordt gerealiseerd op het perceel Krompad 10 te Echtenerbrug. Het gaat om een nevenactiviteit bij het agrarische bedrijf dat op dit perceel is gevestigd. De bebouwde oppervlakte die wordt gebruikt voor het speelgoedmuseum zal maximaal 500 m2 bedragen. De ondersteunende horeca beslaat een oppervlakte van 50 m2. Dit is inclusief een klein buitenterras. Op het buitenterrein komt een zandbak en ook zal er een klein treintje rijden op een gebied van 25 bij 25 meter. De ontwerpbesluiten met de bijbehorende documenten liggen ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor, Burgemeester Krijgerplein 7 te Lemmer Ook is het ontwerpbesluit met de bijbehorende documenten in te zien op de website van de gemeente: www.lemsterland.nl, actueel, bekendmaking en publicaties, ruimtelijke ordening.

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 2, 8530 AA Lemmer. Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Piet Loonstra van de sector Grondgebied op telefoonnummer 0514-567534. Wij adviseren u om praktische redenen uiterlijk veertien dagen voor het einde van de termijn van terinzageligging met hem te bellen voor een afspraak.

Lemmer, 22 december 2009

Burgemeester en wethouders van Lemsterland.

Naar boven