stcrt-2009-19743-001.png Vastgesteld Projectbesluit en bouwvergunning verleend Windhaak 27 (Buytewech Oost) te Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders van Nieuwkoop maken bekend dat zij op 10 december 2009 een projectbesluit op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (bevoegdheid projectbesluit gedelegeerd in Raadsbesluit d.d. 17 juli 2008) hebben vastgesteld en een reguliere bouwvergunning hebben verleend voor:

  • Het geheel oprichten van een woning met aanbouw op het perceel Windhaak 27 (Buytewech Oost) te Nieuwkoop [2421 NE] (registratie nr. 20090261). Het projectbesluit is noodzakelijk omdat de aangevraagde bouwwerkzaamheden niet passen binnen de agrarische doeleindenomschrijving van het bestemmingsplan.

Inzage

Het vastgestelde projectbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 23 december 2009 gedurende zes weken ter inzage (derhalve tot en met dinsdag 2 februari 2010) voor eenieder ter inzage bij de gemeentewinkel, Aardamseweg 4 in Ter Aar. U kunt het projectbesluit en bijbehorende stukken ook bekijken op de website van de gemeente, www.nieuwkoop.nl (bekendmakingen).

Bedenkingen

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het voornemen voor het nemen van een projectbesluit, tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling is ingediend, treedt dit besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven