stcrt-2009-19668-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Warmteleiding Nuon Almere-Diemen’, Almere Poort

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.11 Wro bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘Warmteleiding Nuon Almere-Diemen’ met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van maandag 21 december 2009 tot en met 1 februari 2010, gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1. Het ontwerpprojectbesluit is digitaal in te zien via http://www.almere.nl.

Het ontwerpprojectbesluit is gericht op de aanleg van een warmtetransportleiding vanuit Diemen naar Almere Poort. Deze warmtetransportleiding zal Almere Poort van stadsverwarming voorzien. Het geldende bestemmingsplan Almere Poort laat in de bestemmingen ‘Water’en ‘Primaire waterkering’ de aanleg van een transportbuis niet toe.

Gedurende de termijn dat het ontwerpprojectbesluit ter inzage ligt, kan eenieder schriftelijk (geen email) zijn zienswijze op het ontwerpprojectbesluit bij het college van burgemeester en wethouders van Almere indienen. U kunt uw zienswijze richten aan: Het college van burgemeester van Almere, Antwoordnummer 600, 1300 VB Almere, o.v.v. ontwerpprojectbesluit ‘Warmteleiding Nuon Almere-Diemen’.

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kan dat via de ambtelijke dienst, Dienst Stedelijke Ontwikkeling, afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (DSO/ROM). Voor dit geval verzoeken wij u contact op te nemen met het secretariaat DSO/ROM op telefoonnummer 036-548 4193. Voor vragen over het ontwerpprojectbesluit verwijzen wij u ook naar dit telefoonnummer.

Naar boven