stcrt-2009-19662-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Strijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied vanaf maandag 21 december 2009 voor een periode van 6 weken (dus tot 1 februari 2010) ter inzage ligt.

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het gehele grondgebied van de gemeente Strijen, met uitzondering van de kernen Strijen, Strijensas en Mookhoek. Daarnaast vallen de kartbaan en het tracé van de randweg buiten het ontwerp bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan heeft hoofdzakelijk tot doel om tot een actuele en eenduidige bestemmingsregeling voor het buitengebied te komen. Het nieuwe bestemmingsplan vervangt alle bestaande bestemmingsplannen voor het buitengebied.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan op werkdagen tijdens openingstijden inzien bij het bureau Ruimtelijke Ordening, Wonen en Milieu in het gemeentehuis (Waleplein 2 in Strijen). Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Op vrijdag 25 december 2009 en op vrijdag 1 januari 2010 is het gemeentehuis gesloten. U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook raadplegen via onze website: www.strijen.nl, onder leven en werken, projecten, bestemmingsplannen, buitengebied.

Eenieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad van Strijen, postbus 5881, 3290 EA Strijen. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw L. Bos, bereikbaar onder telefoonnummer 078-6748251 of met mevrouw A. Rotscheid, bereikbaar onder telefoonnummer 078-6748228.

In een nieuwsbrief zullen wij alle bewoners van het buitengebied informeren over de stand van zaken met betrekking tot de procedure rondom het bestemmingsplan. Heeft u geen nieuwsbrief ontvangen en wilt u deze als inwoner van het buitengebied alsnog ontvangen, dan kunt u dit bij ons melden via telefoonnummer 078-6748200. Wij zullen u dan alsnog een nieuwsbrief toezenden. Daarnaast kunt u de nieuwsbrief terugvinden op de bovengenoemde pagina op onze website.

Strijen, 18 december 2009

Burgemeester en wethouders van Strijen,

C.J. de Visser,

de secretaris.

J.P.M. Klijs,

De burgemeester.

Naar boven