stcrt-2009-19656-001.png Ontwerpbestemmingsplan Zeilbergsestraat

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 28 december 2009 het ontwerpbestemmingsplan Zeilbersgestraat en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt. Het gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft wordt in het noorden en zuiden begrensd door de percelen van de woningen aan de Zeilbergsestraat 60 en 70. In het oosten grenst het plangebied aan de percelen van de woningen aan de Pottenbakker. Aanleiding voor het opstellen van een nieuw bestemmingsplan is het voornemen van woningbouwvereniging Bergopwaarts@BOW om de (voorheen aanwezige) duplexwoningen te vervangen door 12 starterswoningen (6 grondgebonden woningen en 6 appartementen). Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kan informatie worden ingewonnen bij het Klantcontactcentrum, loket Bouwen, Wonen en Milieu.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum, loket Bouwen, Wonen en Milieu in het gemeentehuis van Deurne. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website (www.deurne.nl).

Indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493-489 711) tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw Span van de afdeling Economie.

Hoorzitting

De indieners van een zienswijze zullen in de gelegenheid worden gesteld om hun zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen.

In verband met de organisatie van deze hoorzitting verzoeken wij u om in uw zienswijze aan te geven of u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken.

Naar boven