stcrt-2009-19648-001.png Ontwerp partiële herziening bestemmingsplannen Schelluinen West en Schelluinen Dorpskern

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het ontwerp partiële herziening van de bestemmingsplannen Schelluinen West en Schelluinen Dorpskern ter inzage ligt.

Het ontwerp van de partiële herziening van de bestemmingsplannen ligt van 28 december 2009 tot 8 februari 2010 ter inzage bij de afdeling Beleid en Projecten, Groeneweg 33 te Hoornaar. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 12:00 en woensdagmiddag tot 15:30. Voorts is de partiële herziening te raadplegen op de site van de gemeente Giessenlanden, www.giessenlanden.nl bij ‘bekendmaking’ onder het kopje ‘diversen’.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan eenieder zowel mondeling als schriftelijk gemotiveerd hun zienswijze op het plan indienen. Met het indienen van een zienswijzen kan men aangeven met welke onderdelen van het plan zij het niet eens is en waarom. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Raad van de gemeente Giessenlanden, postbus 1, 4223 ZG te Hoornaar. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak gemaakt worden. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met mevr. Mr. E.A. Schep, telefoonnummer 0183-583849.

Naar boven